GSM/ Smartphone/ Tablet Verkoop

In onze winkel verkopen wij een ruim assortiment aan keuze van GSM Toestellen/ Smartphones voor een scherpe prijs en leveren wij deze uitsluitend Simlockvrij.

Hulp nodig bij de keuze van uw GSM Toestel of Smartphone? Kom dan langs voor een advies van 1 van onze medewerkers aan de hand van uw wensen kunnen zij u de geschikte toestel aanraden.

Ook leveren wij op bestelling diverse Tablets van Apple, Samsung en BlackBerry.

Accessoires/ Onderdelen Verkoop

Bescherming nodig voor uw kostbare Smartphone? Of een lader nodig voor in de auto? Voor vrijwel ieder type GSM toestel hebben wij een uitgebreid assortiment van accessoires, screenprotectors en hoesjes.

Liever u accessoires passen met uw toestel kom dan bij ons in de winkel langs, tevens hebben wij een GRATIS screenprotector plak service.

Naast de accessoires verkopen wij ook de onderdelen van GSM Toestellen/ Smartphones en Tablets zodat u er voor kunt kiezen om zelf de reparatie uit te voeren. Ziet u het niet zitten zelf uw toestel te repareren? Kies dan voor onze Reparatie Service.

Groothandel in Onderdelen

Voor GSM Services/ Reparateurs/ Bedrijven is het mogelijk om bij onze groothandel onderdelen in grotere aantallen te bestellen.

Wij bieden een ruim assortiment aan onderdelen, welke wij doorgaans, indien op voorraad, binnen 24 uur verzenden.

Indien u intresse heeft in onze groothandel kunt u contact met ons op nemen via het Contact Formulier of via info@gsm4you.nl